Meniu
Descoperă meniul nostru diversificat ce aduce arome tradiționale în farfuria ta.
Felul întâi
Fiecare porțiune din primul nostru fel de mâncare este o călătorie în gusturile autentice ale bucătăriei românești. De la ciorba de burtă cu savoarea sa inconfundabilă, la ciorba de perișoare sau cea reconfortantă de pui, fiecare lingură este o bucată de tradiție în farfuria ta. Meniul nostru își propune să vă ofere autenticitate și satisfacție în fiecare preparat, iar aceste ciorbe nu fac excepție.
Ciorbă de burtA
Burtă de vită / Ouă / Smântână / Făină / Oțet / Usturoi
Cantitate – 500ml.
Ciorbă de perișoare
Carne tocată de pui / Morcovi / Cartofi / Borș
Cantitate – 500ml.
Ciorbă de vită
Carne de vită / Morcovi / Țelină / Ceapă / Cartofi / Borș
Cantitate – 500ml.
Ciorbă de pui a la grec
Carne de pui / Orez / Cepe / Morcov / Ardei
Cantitate – 500ml.
Ciorbă de pește cu suc de roșii
Suc de roșii / Pește / Ceapă / Morcovi / Țelină
Cantitate – 500ml.
Ciorbă de zarzavat
Ceapă / Cartofi / Ardei / Morcovi / Pătrunjel / Leuștean / Borș
Cantitate – 500ml.
Ciorbă de fasolE
Fasole / Ceapă / Morcovi / Ardei
Cantitate – 500ml.
Ciorbă rădăuțeană
Carne de pui / Ceapă / Morcovi / Țelină / Gălbenuș de ou
Cantitate – 500ml.
Supă de pui cu găluște din griș
Carne de pui / Morcovi / Ceapă / Griș / Ouă
Cantitate – 500ml.
Supă de găină cu tăiței de casă
Carne de găină / Morcovi / Ceapă / Ouă / Țelină / Pătrunjel
Cantitate – 500ml.
Borș de pește Dobrogean
Pește / Ceapă / Ardei gras / Țelină / Suc de roșii / Borș
Cantitate – 500ml.
Ciorba de Porc Moldovenească
Carne de porc / Cartofi / Morcovi / Ceapă / Bulion
Cantitate – 500ml.
Felul Doi
Felul doi din meniul nostru aduce cu el o explozie de arome autentice. De la delicioasa saramură de pește, o reminiscență a gusturilor de demult, până la peștele prăjit sau la grătar acompaniat de cartofi prăjiți crocanți, fiecare preparat reprezintă o călătorie în diversitatea gusturilor tradiționale. Salatele proaspete și variate completează această experiență culinară, în timp ce preparatele gătite cu pasiune reflectă autenticitatea și diversitatea gastronomiei românești.
Sarmale Varză / Viță
Carne de porc / Varză / Viță / Orez / Ceapă
Cantitate – 450ml.
Tochitură
Carne de porc / Suc de roșii / Mămăligă / Brânză rasă
Cantitate – 450ml.
Varză a la Cluj
Carne de porc / Ceapă / Varză / Orez / Roșii
Cantitate – 450ml.
Pilaf de pui
Pulpe de pui / Orez / Morcov / Ceapă
Cantitate – 450ml.
Iahnie de fasole cu afumătură
Fasole / Ciolan afumat / Ceapă / Morcovi / Ardei
Cantitate – 450ml.
Ardei umpluți
Ardei gras / Carne tocată / Orez / Ceapă / Suc de roșii
Cantitate – 450ml.
Crap cu legume la cuptor
Crap / Suc de roșii / Cartofi / Ciuperci / Ceapă
Cantitate – 450ml.
Pește prăjit
File de pește / Mălai / Usturoi / Lămâie
Cantitate – 450ml.
Saramură de pește
Pește / Ardei kapia / Roșii coapte / Oțet
Cantitate – 450ml.
plăchie de pește
Pește / Ceapă / Ardei gras / Suc de roșii
Cantitate – 450ml.
Chifteluțe marinate
Carne de porc / Cartofi / Ceapă / Morcovi / Piure de cartofi
Cantitate – 450ml.
FRIPTURA DE PORC IN SOS DE ROSII CU USTUROI
Carne de porc / Suc de roșii / Usturoi / Piure de cartofi
Cantitate – 450ml.