Meniu

Descoperă meniul nostru diversificat ce aduce arome tradiționale în farfuria ta.

Felul întâi

Fiecare porțiune din primul nostru fel de mâncare este o călătorie în gusturile autentice ale bucătăriei românești. De la ciorba de burtă cu savoarea sa inconfundabilă, la ciorba de perișoare sau cea reconfortantă de pui, fiecare lingură este o bucată de tradiție în farfuria ta. Meniul nostru își propune să vă ofere autenticitate și satisfacție în fiecare preparat, iar aceste ciorbe nu fac excepție.

Ciorbă de burtA

Burtă de vită / Ouă / Smântână / Făină / Oțet / Usturoi

Cantitate – 500ml.

Ciorbă de perișoare

Carne tocată de pui / Morcovi / Cartofi / Borș

Cantitate – 500ml.

Ciorbă de vită

Carne de vită / Morcovi / Țelină / Ceapă / Cartofi / Borș

Cantitate  – 500ml.

Ciorbă de pui a la grec

Carne de pui / Orez / Cepe / Morcov / Ardei

Cantitate – 500ml.

Ciorbă de pește cu suc de roșii

Suc de roșii / Pește / Ceapă / Morcovi / Țelină

Cantitate – 500ml.

Ciorbă de zarzavat

Ceapă / Cartofi / Ardei / Morcovi / Pătrunjel / Leuștean / Borș

Cantitate – 500ml.

Ciorbă de fasolE

Fasole / Ceapă / Morcovi / Ardei

Cantitate  – 500ml.

Ciorbă rădăuțeană

Carne de pui / Ceapă / Morcovi / Țelină / Gălbenuș de ou

Cantitate – 500ml.

Supă de pui cu găluște din griș

Carne de pui / Morcovi / Ceapă / Griș / Ouă

Cantitate – 500ml.

Supă de găină cu tăiței de casă

Carne de găină / Morcovi / Ceapă / Ouă / Țelină / Pătrunjel

Cantitate – 500ml.

Borș de pește Dobrogean

Pește / Ceapă / Ardei gras / Țelină / Suc de roșii / Borș

Cantitate – 500ml.

Ciorba de Porc Moldovenească

Carne de porc / Cartofi / Morcovi / Ceapă / Bulion

Cantitate – 500ml.

Felul Doi

Felul doi din meniul nostru aduce cu el o explozie de arome autentice. De la delicioasa saramură de pește, o reminiscență a gusturilor de demult, până la peștele prăjit sau la grătar acompaniat de cartofi prăjiți crocanți, fiecare preparat reprezintă o călătorie în diversitatea gusturilor tradiționale. Salatele proaspete și variate completează această experiență culinară, în timp ce preparatele gătite cu pasiune reflectă autenticitatea și diversitatea gastronomiei românești.

Sarmale Varză / Viță

Carne de porc / Varză / Viță / Orez / Ceapă

Cantitate – 450ml.

Tochitură

Carne de porc / Suc de roșii / Mămăligă / Brânză rasă

Cantitate – 450ml.

Varză a la Cluj

Carne de porc / Ceapă / Varză / Orez / Roșii

Cantitate – 450ml.

Pilaf de pui

Pulpe de pui / Orez / Morcov / Ceapă

Cantitate – 450ml.

Iahnie de fasole cu afumătură

Fasole / Ciolan afumat / Ceapă / Morcovi / Ardei

Cantitate – 450ml.

Ardei umpluți

Ardei gras / Carne tocată / Orez / Ceapă / Suc de roșii

Cantitate – 450ml.

Crap cu legume la cuptor

Crap / Suc de roșii / Cartofi / Ciuperci / Ceapă

Cantitate – 450ml.

Pește prăjit

File de pește / Mălai / Usturoi / Lămâie

Cantitate – 450ml.

Saramură de pește

Pește / Ardei kapia / Roșii coapte / Oțet

Cantitate – 450ml.

plăchie de pește

Pește / Ceapă / Ardei gras / Suc de roșii

Cantitate – 450ml.

Chifteluțe marinate

Carne de porc / Cartofi / Ceapă / Morcovi / Piure de cartofi

Cantitate – 450ml.

FRIPTURA DE PORC IN SOS DE ROSII CU USTUROI

Carne de porc / Suc de roșii / Usturoi / Piure de cartofi

Cantitate – 450ml.